Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΗ ΧΟΛΗΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ, ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΚΑΙ 10 ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Ανακατέψτε την κανέλα και το μέλι συνδυασμός έχει χρησιμοποιηθεί στην
παραδοσιακή κινεζική ιατρική για χιλιάδες χρόνια, και αυτό το μείγμα έχει μακρά παράδοση χρήσης ως σπιτικό φάρμακο. Το μέλι είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα στον πλανήτη, ενώ η κανέλα είναι ένα από τα παλαιότερα καρυκεύματα που είναι γνωστά στους ανθρώπους. Το αιθέριο έλαιο κανέλας και το ένζυμο που βρίσκεται στο μέλι που παράγει υπεροξείδιο του υδρογόνου, είναι τα δύο ισχυρότερα αντιμικροβιακά συστατικά αυτού του συνδυασμού που εμποδίζουν την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων. Αυτό το ισχυρό μίγμα προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία και είναι εξαιρετικά χρήσιμο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Αδυνάτισμα

Θα πρέπει να βράσετε μια  κούπα νερό  να προσθέσετε 1/2 κουταλάκι κανέλα Κεϋλάνης σε σκόνη και ένα  κουταλάκι μέλι  χυμό από φρέσκο λεμόνι αφήστε τη να κρυώσει  να το καταναλώσετε με άδειο στομάχι 30 λεπτά πριν το πρωινό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Κρύο

Για να θεραπεύσετε ένα χρόνιο βήχα, κοινό κρυολόγημα και ρινική συμφόρηση, θα πρέπει να πάρετε μια κουταλιά της σούπας μέλι με ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα για τρεις ημέρες.

Γρίπη

Το μέλι περιέχει ένα φυσικό συστατικό που καταστρέφει αποτελεσματικά τους ιούς και αποτρέπει τη γρίπη.

Χοληστερίνη

Σε ένα φλιτζάνι τσάι, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 3 κουταλάκια του γλυκού κανέλα και πιείτε το μείγμα. Θα μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης κατά 10% εντός δύο ωρών.

Αρθρίτιδα

Για να θεραπεύσετε τη χρόνια αρθρίτιδα, πίνετε το ακόλουθο μείγμα δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ: προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα

Η τακτική κατανάλωση αυτού του μίγματος θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα αποτρέψει τους ιούς και τα βακτηρίδια.

Στομαχόπονος

Θα πρέπει να καταναλώνετε τακτικά το μείγμα κανέλας και μέλι για να ανακουφίσει τον πόνο στο στομάχι και να θεραπεύσει τα προβλήματα του έλκους.

Ακμή

Ανακατεύουμε κανέλα με λίγο μέλι για να προετοιμάσουμε μια πάστα και να την εφαρμόσουμε στην ακμή την ώρα του ύπνου. Θα πρέπει να το ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

Η λοίμωξη από τη χοληδόχο κύστη

Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μελιού σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και καταναλώνετε καθημερινά για να σκοτώσετε μικρόβια στη χοληδόχο κύστη.

Καρκίνος

Οι επιστήμονες έχουν πρόσφατα διαπιστώσει ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο του στομάχου. Επομένως, σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να καταναλώνετε ένα μείγμα από μια κουταλιά κανέλας και μια κουταλιά μελιού ημερησίως για 3 μήνες.

Καρδιακή ασθένεια

Ετοιμάστε μια πάστα από κανέλα και μέλι και το απλώνετε σε μια φέτα ψωμιού κάθε πρωί. Αυτό θα μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης και θα αποτρέψει μια καρδιακή προσβολή.

Απώλεια μαλλιών

Σε περίπτωση τριχόπτωσης ή φαλάκρας, ανακατεύουμε μια κουταλιά της σούπας κανέλα, μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας μελιού. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Πηγή: www.mrhealthylife.com