Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κάτω Γραικικού στης 24-2-2019

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής  ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κάτω Γραικικού με ευχές για τη νέα χρονιά.
Μια εκδήλωση η οποία έγινε, παρουσία των μελών και Φίλων του Συλλόγου και
εκπροσώπων, μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στην αίθουσα του παλαιού δημοτικού Σχολείου στην πλατεία του Χωριού.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: 
Ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Κος Μαρίνος Γαρνέλης


Ο Αντιδήμαρχος  Κος  Τσαλοκώστας Παναγιώτης




Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων  Κος Τσιανάκας Γεώργιος



Ο Συγχωριανός μας και χορηγός μας κος Αγγέλης Ιωάννης


Ευχές για το νέο χρόνο έδωσε o πρόεδρος του συλλόγου κος Πολύζος Βασίλειος  
ο οποίος στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στα έργα τα οποία έχουν γίνει έως τώρα από το Σύλλογο αλλά και αυτά που πρόκειται να γίνουν για το Χωριό μας, ζητώντας τη βοήθεια τόσο των μελών όσο και του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και της Περιφέρειας. O Πρόεδρος του Συλλόγου  κος Πολύζος Βασίλειος  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον  Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και την Περιφέρεια Ηπείρου για την στήριξή της έως τώρα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Κος Μαρίνος Γαρνέλης, ο οποίος αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Ο κος Γαρνέλης τόνισε πως ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο σύλλογο.

Στην συνέχεια ακολούθησε φαγητό ποτό δωρεά του συλλόγου και διάφορα εδέσματα που πρόσφεραν οι γυναίκες του χωριού και του συλλόγου,και χορός με ζωντανή ορχήστρα. 

Το φλουρί έπεσε στην κυρία Μαριγούλα κ. Ζολώτα, Τα μέλη του Συλλόγου της ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία.

Ο Σύλλογος σε ευχαριστήριο του αναφέρει:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κάτω Γραικικού. Τα μέλη και Φίλοι για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στον Σύλλογο και αντάλλαξαν Ευχές για μια Ευτυχισμένη Καλή Χρονιά!!!  Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους. Η παρουσία των μελών και των φίλων  δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου για τη δουλειά που γίνετε σε πολλούς τομείς, δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ. για ακόμα περισσότερα πράγματα με μεγαλύτερη δύναμη τη νέα χρονιά.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους εκπροσώπους της  δημοτικής αρχής, της εκκλησίας και των χορηγών που βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση.
Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας  Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία!




το μουσικό συγκρότημα αποτελούν


Κλαρίνο:          Χρήστος Πανάγος
Τραγούδι:        Μιχάλης Τάτσης
Κιθάρα:            Αλέξης Πέτσας

Τουμπερλέκι:  Αχιλλέας Γεωργογιάννης


Βίντεο και φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθούν στη ιστοσελίδα του συλλόγου


Συντάκτης Ρεπορτάζ 
(Φωτογραφίες:  https://syllogoskatograikikoy.blogspot.com)


(Βίντεο)